Over Mij

Mijn naam is Remy Hubregtse. Ik ben 23 jaar en heb een grote passie voor tekenen. Sinds ik een potlood vast kon houden maakte ik de ene na de andere tekening. Altijd dieren, met name paarden.

Als groot dierenliefhebster heb ik zelf altijd veel huisdieren gehad. Op dit moment word ik thuis vergezeld door mijn Spaanse hond Trasto en valkparkietjes Rocky en Starly. Van jongs af aan ben ik heel veel met paarden bezig geweest en was het mijn grootste droom om op een dag mijn eigen paardje te kunnen bekostigen. Een droom die voor mij bijna onmogelijk leek, maar die nu, tegen al mijn verwachtingen in, al is uitgekomen.
Op 6 juni 2021 heb ik mijn toen net 4-jarige Boulonnais ontmoet, Deedee. Ik heb de kans gekregen om haar te verzorgen en met haar te werken. Het klikte zo goed tussen ons dat ik haar een aantal maanden later heb gekocht. Inmiddels ben ik haar western in aan het rijden, wat zij leuk lijkt te vinden, vooral trail en buitenritjes.

Tot een aantal jaren geleden heb ik alleen in grafiet getekend. Om m’n portretten meer tot leven te laten komen en sprekendere ogen te kunnen maken, ben ik eind 2015 met pastel begonnen. Voor mij is het belangrijkste aan een tekening dat het karakter en de ziel van het dier naar voren komt.

In 2017 heb ik mijn HAVO-diploma gehaald en ben toen full-time gaan tekenen. Ik heb vele (kunst)markten en exposities gedaan om meer naamsbekendheid te krijgen. Buiten de jaarlijkse driedaagse masterclass van de Engelse kunstenaar Eric Wilson, ben ik autodidact.

In januari 2019 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam 'Art of the animal'.
Ik werk regelmatig in opdracht en heb daarmee al vele eigenaren blij kunnen maken met een portret van hun (overleden) huisdier.

Interesse?
Neem contact op