Over Mij

Mijn naam is Remy Hubregtse. Ik ben 20 jaar en heb een grote passie voor tekenen. Sinds ik een potlood vast kon houden maakte ik de ene na de andere tekening. Tot een aantal jaren geleden heb ik alleen in zwart-wit getekend. Altijd dieren, met name paarden. Om m’n portretten meer tot leven te laten komen en sprekende ogen te kunnen maken, ben ik eind 2015 met pastel begonnen. Vooral het mengen van de kleuren om een goede lichtinval, kleur en karakter van het dier naar voren te brengen spreekt mij erg aan.

Buiten drie driedaagse cursussen van de Engelse kunstenaar Eric Wilson, ben ik autodidact. Mijn inspiratie haal ik vooral uit paarden. Nadat ik enkele jaren op de gewone manier paard heb gereden, ben ik overgestapt op westernrijden, wat veel vrijer is naar mijn idee. Dit doe ik met mijn favoriete paardje Savanna. Zij geeft me altijd weer de inspiratie om steeds weer nieuwe dingen op papier te zetten.

In 2017 heb ik mijn HAVO-diploma gehaald en ben toen full-time gaan tekenen. Ik hoop steeds beter te worden en zo realistisch mogelijk dieren op papier te zetten.

Interesse?
Neem contact op